Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Kiadványok Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform hírlevél

Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform hírlevél

A Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform megjelent és letölthető hírlevelei.

Tisztelt Olvasó!

Szeretettel ajánlom figyelmébe a Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform hírleveleit, amelyben terveink szerint negyedéves rendszerességgel adunk majd hírt a platform tevékenységéről, műhelyeiről, új alkalmazásairól:

http://www.hlt-platform.hu/hirlevel

A Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform nyolc kutatás-fejlesztéssel foglalkozó műhely stratégiai szövetsége, melyet az NKTH kétéves projekt keretében támogat. A platform alapító tagjai a terület vezető képviselői, akik már eddig is jelentős eredményeket értek el e dinamikusan fejlődő területen.

Hírlevelünk célja, hogy képet adjunk a nyelv- és beszéd-technológia új iparágának eredményeiről, és bemutassuk a benne rejlő lehetőségeket is. Ennek érdekében az aktualitások összegyűjtése mellett törekszünk egy-egy részterület részletesebb bemutatására, az elérhető alkalmazások, oktatási segédanyagok népszerűsítésére. Köszönjük érdeklődését, számítunk arra, hogy a jövőben is figyelemmel kíséri tevékenységünket! Örülnénk, ha a jövőben együttműködne velünk, és megköszönjük, ha érdeklôdô ismerőseinek továbbítja hírlevelünket!

Üdvözlettel

Váradi Tamás
elnök

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek